The Pursuit of Happiness in the World of Business Development

Am sărbătorit cea de-a doua aniversare de la Alchemis, o Agenție de Dezvoltare a întreprinderilor specializate în comercializarea și sectoarele creative. Pentru mine aceasta este o mare realizare personală, ca oricine care a lucrat în vânzări sau nou mediu de afaceri, va ști că de doi ani in vanzari este practic echivalentul de avocat sau contabil lipit cu aceeași firmă pentru un deceniu! În fapt, la Alchemis câțiva membri ai echipei au fost acolo mult mai mult decât am! Acest lucru a trebuit să mă gândesc….
De ce am reușit să rămânem motivați în munca mea de doi ani întregi, fără semne de plictiseala? Recent am fost oferit un rol nou în altă parte pentru ceva mai mulți bani, dar a refuzat-o pentru că am fost mai mult decât conținutul în poziția mea actuală.

Deci, ce este că ne face cu adevărat fericiți la locul de muncă?

• Formare și Dezvoltare Continuă de – a fi dat puternic de formare la începutul oricărui loc de muncă seturi noi pentru a începe o carieră puternică, dar contestate în mod constant pentru a dezvolta cunoștințele și aptitudinile ce ne ține înfloritoare. Sunt prezentate în curs de desfășurare cu oportunități de a-mi ascuți abilitățile în dezvoltarea de afaceri și săli de management, dar am obține, de asemenea, să învețe mai mult și mai multe despre lumea de marketing și discipline, care stau în acest spațiu.

• Echipa buna Relații – am petrece mai mult timp cu colegii de muncă de-a lungul săptămânii de lucru decât cu familiile noastre, așa că e important să ai o echipă care funcționează ca o unitate de familie. Respect reciproc, sprijin, înțelegere și încurajare este ceva ce ne-am însușit la Alchemis. Este sentimentul de a fi nevoie unul de celălalt pentru că mă face mândru de a fi o parte a Alchemis familie!

• Recompense financiare – imposibil obiective nerealiste și comisia de structuri sunt mult prea comune în lumea de vânzări și dezvoltarea afacerii. Având de gestionat așteptările și instrumente pentru a calcula propriile bonusuri de-a ajutat într-adevăr ma motiva pe mine și mă ține împingând pentru a obține mai tot timpul. Este plină de satisfacții și răcoritoare (și mult prea rar) a fi capabil să lucreze pentru o companie care toată lumea este în măsură să facă un bonus!

• Cultura – muncesc din greu, joacă tare. Acesta este un termen care este aruncat în jurul în vânzări medii mai mult decât mingi de fotbal sunt dat pe Wembley. Cu toate acestea lucrează pentru o companie care valorile bunăstarea dumneavoastră la fel de mult ca etica de lucru este de viață în schimbare. Țintă condus medii sunt stresante pentru noi toți – chiar dacă nu întotdeauna arată. Companiile care oferă distragere a atenției de la o zi la alta, chiar dacă acesta este dat ca recompensă pentru realizare, au de obicei mai fericiți oameni de vanzari. Regulat evenimente sociale, cum ar fi bowling, ping-pong și prânzuri echipa a mă ajuta să se angajeze cu colegii mei departe de locul de muncă ocupat mediu. Avem, de asemenea, anual rounders eveniment care promovează o concurență sănătoasă în cadrul echipei. Pe lângă aceasta, am fost suficient de norocos pentru a merge pe unele uimitoare excursii companiei și de a experimenta lucruri noi, cum ar fi interioară, scufundări cer, care este ceva ce probabil n-ar fi făcut pe cont propriu. Este implicat în toate aceste activități vă permite de a avea o legătură cu întreaga forță de muncă, inclusiv de management, și elimină ‘noi și ei’ cultura adesea găsit în puternic peste structurat vânzări medii.

Deci, cred că am reușit să răspundă la întrebarea de ce cred că este nevoie să fii fericit la locul de muncă și, de asemenea, de ce sunt atât de fericit la Alchemis. Dacă sunteți de gândire de o mișcare sau de a adopta noi roluri, am puternic sugerăm să vorbesc cu angajații pentru a afla dacă acestea sunt îndeplinite în toate aceste domenii înainte de a face orice greu și rapid decizii. Este incredibil de satisfăcător având un loc de muncă care nu face să vă doriți să se târască înapoi sub plapumă când alarma se stinge în fiecare dimineață!